envlag  Service en Onderhoud       (+31) 050 316 82 00
 

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Integron is groot geworden met service en onderhoud. Wij snappen als geen ander hoe belangrijk continuïteit voor bedrijven is. Om continuïteit te waarborgen is het van belang dat er tijdig preventief en correctief onderhoud plaatsvindt.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud bestaat uit een combinatie tussen onderhoud en inspectie. Tijdens het onderhoud krijgen wij een goed beeld van de conditie van de installatiedelen. Na het uitvoeren van het onderhoud verstrekken wij een uitgebreide rapportage met onze bevindingen. Eventuele aandachtspunten worden in het rapport uitgelicht. Van urgente tekortkomingen ontvangt de klant vervolgens een vrijblijvende offerte.

Onderhoudscontracten

Naast onderhoud op regie bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Het voordeel van het afsluiten van onderhoudscontract betekent dat vooraf de jaarlijkse onderhoudskosten voor de klant bekend zijn. Daarnaast kun je eventuele stilstand voor het onderhoud tijdig inplannen en kunnen er gunstige voorwaarden worden afgesproken. Bovendien kunnen klanten met een onderhoudscontract gebruik maken van onze storingsdienst. Dit betekent dat zij 24/7 contact op kunnen nemen bij storingen.

24/7 service

Voor onze vaste klanten staan wij 24/7 klaar voor het oplossen van storingen. Onze monteurs hebben een hoge betrokkenheid en beschikken over veel hydraulische kennis. Zij kunnen met een goed uitgeruste servicebus op locatie vaak de storingen direct tijdens het bezoek al oplossen. Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag één van onze sales engineers naar de mogelijkheden.

Meerjaren Onderhoudsbegroting (MJOB)

Om de reserveringskosten voor het onderhoud inzichtelijk te krijgen kunnen wij onze Meerjaren Onderhoudsbegroting (MJOB) aanbieden.

Een Meerjaren Onderhoudsbegroting (MJOB) is een lange termijn begroting voor uit te voeren onderhoud. Door deze begroting zijn de te verwachten meerjarige reserveringskosten voor onderhoud aan installaties vast te stellen. Een MJOB geeft tevens duidelijk inzicht in de verschillende te onderhouden installaties of te vervangen onderdelen.

Een MJOB dient hiernaast als leidraad voor het effectief uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Door adequate uitvoering van onderhoud en vervanging van componenten voor het einde van hun levensduur wordt de kans op storingen in technische installaties gereduceerd. Minder storingen betekent minder stilstand van technische installaties en minder ad hoc onderhoudswerkzaamheden wegens achterstallig onderhoud, welke onnodig hogere kosten met zich meebrengen.

Geïnteresseerd in deze mogelijkheid? Neem dan contact op met één van onze sales engineers.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.