envlag  Service en Onderhoud       (+31) 050 316 82 00
 

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Bij Integron Aandrijftechniek weten we hoe belangrijk continuïteit is voor uw bedrijf. Wij zijn groot geworden door onze uitstekende service en onderhoud, en begrijpen dat uw bedrijf niet stil kan staan. Daarom zorgen wij ervoor dat uw installaties altijd in topconditie zijn met tijdig preventief en correctief onderhoud.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om problemen te voorspellen en op te lossen voordat ze zich voordoen, waardoor ongeplande stilstand wordt geminimaliseerd en de levensduur van uw installaties wordt verlengd. We bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Integron Aandrijftechniek onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en snelle, efficiënte service. Goed onderhoud zorgt niet alleen voor een soepele werking, maar ook voor de veiligheid en tevredenheid van uw medewerkers en klanten. Met onze optionele onderhoudscontracten kunt u erop vertrouwen dat uw installaties altijd optimaal presteren!

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud bestaat uit een combinatie tussen onderhoud en inspectie. Tijdens het onderhoud krijgen wij een goed beeld van de conditie van de installatiedelen. Na het uitvoeren van het onderhoud verstrekken wij een uitgebreide rapportage met onze bevindingen. Eventuele aandachtspunten worden in het rapport uitgelicht. Van urgente tekortkomingen ontvangt de klant vervolgens een vrijblijvende offerte. Ons ervaren team zorgt voor preventief onderhoud, waardoor de levensduur van uw installaties wordt verlengd en storingen worden geminimaliseerd.

Onderhoudscontracten

Naast onderhoud op regie bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Het voordeel van het afsluiten van onderhoudscontract betekent dat vooraf de jaarlijkse onderhoudskosten voor de klant bekend zijn. Daarnaast kun je eventuele stilstand voor het onderhoud tijdig inplannen en kunnen er gunstige voorwaarden worden afgesproken. Bovendien kunnen klanten met een onderhoudscontract gebruik maken van onze storingsdienst.

Integron Aandrijftechniek begrijpt de unieke behoeften van industriële bedrijven en biedt maatwerk oplossingen om uw productieproces soepel te laten verlopen. Kies voor onze onderhoudscontracten en profiteer van deskundige service, regelmatige inspecties en tijdige reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw hydraulische systemen in topconditie kunnen houden.

24/7 service

Voor onze vaste klanten staan wij 24/7 klaar voor het oplossen van storingen. Onze ervaren monteurs hebben een hoge betrokkenheid en beschikken over veel hydraulische kennis. Zij kunnen met een goed uitgeruste servicebus op locatie vaak de storingen direct tijdens het bezoek al oplossen. Geïnteresseerd in deze dienst? Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Meerjaren Onderhoudsbegroting (MJOB)

Wilt u inzicht in uw reserveringskosten voor onderhoud? Onze Meerjaren Onderhoudsbegroting (MJOB) biedt de oplossing.

Een MJOB is een lange termijn begroting die de verwachte onderhoudskosten voor uw installaties in kaart brengt. Hiermee kunt u niet alleen de kosten nauwkeurig voorspellen, maar krijgt u ook een helder overzicht van alle te onderhouden installaties en te vervangen onderdelen. Met een MJOB kunt u effectief onderhoud plannen en uitvoeren. Door tijdige vervanging van componenten voorkomt u storingen en minimaliseert u stilstand. Dit resulteert in minder onverwachte onderhoudswerkzaamheden en lagere kosten door achterstallig onderhoud.

Bent u geïnteresseerd in onze MJOB? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze sales engineers.

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.