envlag  HMS       (+31) 050 316 82 00

Hose Management System

Voor een selectie van onze vaste klanten bieden wij een exclusieve online portal aan die realtime informatie over slangen levert. Ons geavanceerde Hose Management System is ontworpen om klanten een zeer vriendelijke gebruikservaring te bieden, waarbij alle essentiële gegevens over slangen binnen handbereik zijn.

Deze portal is uitsluitend toegankelijk voor klanten met een persoonlijke login, wat zorgt voor een veilige en gepersonaliseerde toegang tot de informatie die zij nodig hebben. Binnen het Hose Management System kunnen klanten niet alleen algemene informatie over hun slangen inzien, maar ook details over gerepareerde slangen en nieuwleveringen. 

Om in te loggen in ons Hose Management System kunt u klikken op onderstaande button:

 

Inloggen in het Integron HMS portal       

Optimaliseer uw slangenbeheer

Door het gebruik van ons Hose Management System kunt u als klant efficiënt en effectief uw slangbeheer optimaliseren, wat resulteert in een hogere productiviteit en minder downtime. Wij begrijpen dat betrouwbare en actuele informatie cruciaal is voor uw bedrijfsvoering, en daarom hebben wij dit systeem ontwikkeld om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Indien u vervangende slangen wil aanvragen kan dat middels de informatie vanuit het Hose Management System zodat onze collega's u zo snel mogelijk kunnen helpen! 

Met ons Hose Management System profiteert u van:

Vraag een uitleg en demo aan!

Wilt u meer weten over hoe ons Hose Management System uw bedrijfsvoering kan verbeteren? Vraag vandaag nog een uitgebreide uitleg en een persoonlijke demo aan!

Ontdek hoe realtime updates, veilige toegang en een volledig overzicht van uw slangenbeheer uw efficiëntie en productiviteit kunnen verhogen. Onze experts staan klaar om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. Mis deze kans niet om uw slangbeheer naar een hoger niveau te tillen!

 

Demo aanvragen

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.