envlag  Over Integron       (+31) 050 316 82 00
 

Over Integron

Over ons

Integron is een technisch dienstverlener met een jarenlange geschiedenis in hydrauliek, pneumatiek, elektrische systemen en aandrijftechniek. Wat ooit begon als Jac Boiten B.V., opgericht in 1967 met destijds een specialisatie in het onderhouden en repareren van dieselmotoren, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Emmen en Hendrik-Ido-Ambacht. In Noord-Nederland is Integron Aandrijftechniek een bekend begrip voor klanten en relaties in de regio, en rondom regio Rotterdam is Integron Marine Controls de toegewezen partner op het gebied van maritieme toepassingen vanwege de goede ligging dicht bij de haven van Rotterdam.  

Al jarenlang is Integron een dealer van het merk Parker en zo heeft de vestiging in Leeuwarden zelfs een eigen Parker Store waar klanten uit een divers en groot assortiment Parker hydrauliek slangen en Parker hydraulische koppelingen kan kiezen. Naast het vaste assortiment kunnen op verzoek ook specials van Parker besteld worden. Integron Aandrijftechniek heeft de kennis en kunde in huis om de klant altijd te helpen zoeken naar een geschikte oplossing!

De medewerkers van Integron hebben ruime ervaring op het gebied van aandrijfsystemen, hydraulische systemen, olie & gas installaties, pneumatische installaties en elektrische installaties. Zo heeft Integron ervaren engineers die klanten graag helpen met vraagstukken op het gebied van hydrauliek en hydraulische systemen zoals aggregaten en slangen, maar ook is Integron een betrouwbare partner voor olie & gas werkzaamheden en andere aandrijfsystemen. Kortom, Integron biedt klanten een breed aanbod aan gestandaardiseerde of op maat gemaakte oplossingen voor industriële toepassingen in heel Nederland. 

Tevens biedt Integron een eigen 24/7 storingsdienst aan die klanten op het gebied van hydrauliek, olie & gas, pneumatiek en elektrische installaties om zo in het geval van storing direct beschikbaar te zijn om de downtime van installaties zo kort mogelijk te houden. Door het hebben van 4 voltallige vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Drenthe en Zuid-Holland zijn wij altijd binnen redelijke afstand van klanten om zo een snelle service te kunnen bieden.

Integron hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zodoende heeft Integron sinds meerdere jaren een K(waliteit)V(eiligheid)G(ezondheid)M(ilieu)-zorgsysteem ingevoerd om dit te waarborgen. Intern worden projecten en werkzaamheden altijd zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd met de focus op het KVGM-systeem. Mede door bedrijfscertificeringen zoals ISO 9001, VCA** en ISO 14001 is Integron een betrouwbare partner voor het verantwoord en veilig werken en leveren van services en diensten. Lees hier meer over hoe Integron dit in de praktijk uitvoert.  

Bent u benieuwd wat Integron kan betekenen voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen! 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.