envlag  Energy Services       (+31) 050 316 82 00
 

Energy services

Energy services

Integron is al jarenlang een toonaangevende speler in de Nederlandse olie- en gasindustrie. Onze uitgebreide kennis van de structuren, behoeften, service-eisen en betrouwbaarheid binnen deze sector stelt ons in staat om uitzonderlijke oplossingen te bieden. Als dé aangewezen service partner kennen wij als geen ander het belang voor service en onderhoud aan diverse toepassingen in de olie- en gasindustrie. Een greep uit de werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren: 

De afgelopen jaren hebben we een significante verschuiving waargenomen in de energietransitie. Er is een groeiende focus op duurzame alternatieven zoals waterstof, biogas en CO2-reductie. Integron is nauw betrokken bij deze innovatieve ontwikkelingen en speelt een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van energie. Bij Integron kunt u rekenen op deskundigheid, toewijding en een vooruitstrevende aanpak die de energietransitie naar een duurzamere toekomst ondersteunt. Vanzelfsprekend beschikken wij over de juiste certificeringen om deze werkzaamheden nauwkeurig en veilig uit te voeren. 

Functietesten en Inspecties

Integron voert verschillende functietesten en inspecties uit aan nieuwe en bestaande afsluiters en actuators. Een functietest houdt in dat een afsluiters getest wordt op o.a. dichtheid, torque en functionaliteit. Van de inspecties ontvangt de klant een uitgebreid rapport met certificaat. De inspecties worden op gaslocaties uitgevoerd, hier wordt gekeken naar de staat van de afsluiters en actuators. Eventuele manco's worden gerapporteerd en indien nodig op verzoek verholpen.

Service en Onderhoud

Op het gebied van service en onderhoud voeren wij diverse reparaties en revisies uit aan diverse afsluiters (incl. drainleidingen), besturingskasten en actuators. Hier valt inbedrijfstelling ook onder. Daarnaast voeren wij gecertificeerde laswerkzaamheden uit en niet geheel onbelangrijk, staan wij ook klaar als er een storing optreed.

Nieuwbouw en Assemblage

Naast het reviseren van bestaande besturingskasten leveren wij ook nieuwe besturingskasten die conform Swagelok worden geassembleerd. Ook het engineeren van de stuurkasten vallen binnen onze diensten.

Verkoop en Verhuur

Naast verkoop van nieuwe componenten, afsluiters, actuators, flowmeters, etc. hebben wij ook een groot assortiment aan spare parts.

Ook verhuren wij voor tijdelijke projecten diverse componenten. Enkele voorbeelden hiervan zijn clamp on flowmeters, besturingskasten en tandwielkasten.

Onderzoek

Om duidelijk in beeld te krijgen wat de invloeden van buitenaf zijn geweest op de afsluiters, actuators en bijbehorende leidingen, voeren wij diverse onderzoeken uit. Zo krijgen wij een goed beeld van hoe de afsluiters / actuators zich verhouden over een langere periode, en kunnen wij een inschatting maken van de uiteindelijke levensduur van de betreffende componenten. Deze data verwerken wij in een overzichtelijke (foto)rapportage en wordt teruggekoppeld naar onze klanten.

Slangen

Aan onze klanten leveren wij diverse (hogedruk) slangen. Deze slangen worden geassembleerd en ondergaan druktesten. Bij het doorstaan van deze testen krijgt de slang een uniek certificaat. Deze slangen, inclusief certificaat, worden geregistreerd en opgenomen in ons Hose Management System (HMS). Naast het leveren van nieuwe slangen voeren wij in de loop van de jaren diverse inspecties uit aan deze slangen. Zo wordt de huidige conditie van de slangen bewaakt. Elke slang heeft een maximale levensduur. Door de slangen te registreren, inspecteren en tijdig te vervangen, voorkomen wij dat de maximale levensduur overschreden wordt en er mogelijke slangbreuken optreden. Dit heeft als groot voordeel dat eventuele stilstand wordt gereduceerd.

HMS is ook beschikbaar voor onze klanten via een portaal. Op deze manier heeft de klant altijd inzicht in de huidige conditie van de slangen op diverse locaties!

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.