integron logo
 

Marine Controls

Marine Controls

Integron Marine is gespecialiseerd in elektrische en pneumatische besturingssystemen van scheepsmotoren en lieren. Ook de bijbehorende controllers, cilinders en overige componenten en systemen vallen binnen onze scope. Ons huismerk is Sempress.

Behalve het leveren van de Sempress stellen we deze op locatie ook in bedrijf. Daarnaast voeren wij gerelateerde onderhoud aan de betreffende systemen uit.

Onze diensten

Onze service engineers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van klant specifieke systemen. Ook installatie en inbedrijfstelling van (afstands-)besturingssystemen behoren tot onze werkzaamheden.

Verder verrichten wij onderhoud-, reparatie- en revisiewerkzaamheden uit op locatie, zowel in Nederland als in het buitenland. Dit doen wij aan (afstands)besturingssystemen en andere pneumatische, hydraulische en/of elektrische installaties. Wij staan 24/7 voor u klaar en laten u niet onnodig stilliggen!

Onze producten

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft of wilt weten hoe Integron uw Hydraulische, Pneumatische en Elektrische systemen of aandrijftechniek kan verbeteren, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk benaderen voor een afspraak.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.

Integron
Wadcon
Habeload
DTS2
S. Munter Elektrotechniek