Hydrauliek

Hydraulisch onderhoudIntegron Aandrijftechniek biedt totaaloplossingen voor hydraulische machines en installaties. Integron heeft een groot assortiment hydrauliekpompen, hydrauliek cilinders, hydrauliek filters (Parker, Hydac), hydraulische koppelingen & componenten (Parker, Walterscheid) en hydrauliekslangen (Parker, Aeroquip). Zie ook de informatie over onze ParkerStores, Groningen en Leeuwarden, waar een zeer ruim assortiment aan componenten, slangen en filterproducten voorradig is. Ook de vestiging Emmen heeft componenten, slangen en filterproducten op voorraad.

Integron brengt uw hydraulische machine of installatie in topconditie. Wij dragen zorg voor:
– het aanpassen van machines/installaties aan de huidige stand van de techniek
– het verbeteren van uw productiviteit door optimalisatie en/of mechanisatie
– het aanpassen van machines/installaties aan wettelijke veiligheidsnormen en milieueisen

OliemanagementOliemanagement
Maar liefst 70% van de storingen aan hydraulische installaties wordt veroorzaakt door verontreinigde olie. “Schone” olie is dus van levensbelang voor uw machines. De bedrijfszekerheid van de installatie is afhankelijk van de kwaliteit van de olie. Integron Oliemanagement is gericht op het beheersen van de reinheid van de hydrauliek olie of smeerolie in uw machine of installatie en hiermee op het beheersen en vergroten van de bedrijfszekerheid.

Energy saving in hydraulieksystemen
Energiebesparing in hydraulieksystemen kan worden gerealiseerd door het rendement van een hydraulische pomp en/of toegepaste elektromotor te vergroten. Zorgvuldige keuze van pomp in combinatie met een frequentiegeregelde elektromotor kan een forse energiebesparing opleveren! Daarnaast dragen juiste dimensionering van leidingwerk en toegepaste hydrauliek olie bij aan een energiezuinig systeem. Met behulp van het opslaan van elektrische, hydraulische of mechanische energie kunnen hybride installaties worden gebouwd. Integron kan u van dienst zijn in advies en realisatie en draagt hiermee bij aan energiezuinig produceren en maatschappelijk verantwoord ondernemen.