ParkerStore

Industrieslangen ParkerStoreIntegron Aandrijftechniek is Official Distributor van Parker Hannifin voor Noord-Nederland voor de levering van hydraulische & pneumatische componenten, systemen en service. Wij heten u van harte welkom in onze ParkerStores in Groningen en Leeuwarden.

De ParkerStore is een ‘one-stop-shop’ formule met een zeer ruim assortiment aan hydraulische & pneumatische componenten, slangen en filterproducten. De ParkerStores worden wereldwijd ingezet als onderdeel van het distributienetwerk van Parker. Regionale onderhoudsbedrijven en eindgebruikers kunnen direct terecht bij de ParkerStores voor onderdelen en slangenmontage. Mobiele installaties, zoals in schepen, voertuigen en bouwmaterieel kunnen waar ook ter wereld door een lokale ParkerStore ad hoc worden geholpen bij calamiteiten en storingen.

Naast het technische assortiment kunt u bij Integron Aandrijftechniek terecht voor het assembleren maar ook het certificeren van (hydrauliek)slangen, klaar terwijl u wacht! Onze engineers ontvangen regelmatig producttrainingen en ParkerStoreopleidingsprogramma’s, daardoor kunnen wij u adviseren omtrent uw technische vragen en/of calamiteiten.

Klik hier om de volledige online ParkerStore catalogus in te zien.

De voordelen op een rij:
– ruim assortiment
– slangassemblages klaar terwijl u wacht
– testcertificaten
– getrainde specialisten voor al uw vragen
– dichtbij in uw regio
– kwaliteit, flexibiliteit en snelle service

HOSE DOCTOR – mobiele slangenservice
Integron heeft, in samenwerking met Parker Hannifin, 2 HOSE DOCTORS in bedrijf (in Groningen en Leeuwarden). De HOSE DOCTOR is een mobiele slangenservice. Met behulp van een service bus, die volledig is ingericht met pers, slangen & koppelingen, kunnen wij op locatie uw problemen met (hoge druk) slangen verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 Hose Doctor
Wat zijn voor u de voordelen?
• Vervanging van hydraulische slang op locatie
• Snel toegang tot originele Parker producten
• Reparatie door vakmonteurs uit de praktijk
• Technisch advies voor uw machine of installatie
• Landelijk netwerk van HOSE DOCTORS
• Ondersteund door ParkerStores