Engineering

Integron Engineering opereert binnen de Integron Group als ingenieurs- en adviesbureau, met een breed scala aan diensten in de disciplines machinebouw, apparatenbouw en piping, elektrotechniek en besturingstechniek. Ook adviezen op het gebied van CE-markering en onze zelf ontwikkelde MechanisatieCheck vallen onder ons specialisme.

Binnen onze vakgebieden kunnen wij u ondersteunen bij het uitwerken en realiseren van technische en innovatieve oplossingen. Te denken valt aan het ontwikkelen van nieuwe of aanpassingen aan bestaande machines of besturingen. Op het gebied van CE-markering, Machinerichtlijn en Machineveiligheid kunnen wij u verbetervoorstellen doen met betrekking tot de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers. Wilt u het complete pakket van engineering tot en met inbedrijfstelling aan ons overlaten, dan biedt onze afdeling Speciaalmachinebouw u die mogelijkheid.

MechanisatieCheck
Integron heeft in nauwe samenwerking met de NOM de MechanisatieCheck ontwikkeld. Hiermee kunnen knelpunten in productieprocessen worden geïnventariseerd en geanalyseerd en doen we aanbevelingen met betrekking tot productiviteitsverbetering. Integron kan vervolgens zorg dragen voor optimalisatie en daarmee de voorgestelde verbeteringen realiseren.

Wij kunnen uw opdracht bij ons op kantoor in Groningen voor u uitvoeren. Ook is de mogelijkheid aanwezig dat onze medewerkers op basis van detachering bij u op locatie de werkzaamheden uitvoeren.

Foto hand schuddenTekenprogramma’s: 2D (AutoCAD, RasterCAD, Microstation), 3D (Inventor)
Schema’s: AutoCAD, E-Plan, FluidDraw
Software voor PLC’s: Siemens (Logo, MicroWin, Step7, WinCC), Unitronics (VisiLogic), Hitachi (ActWin), Mitsubishi (Melsec), CoDeSys