envlag  Nieuws       (+31) 050 316 82 00

Nieuws

Op deze nieuwspagina vindt u alle nieuwsberichten vanuit Integron zoals de laatste ontwikkelingen op de markt, opgeleverde projecten maar ook algemene nieuwsberichten zijn hier te vinden. Wij houden onze relaties graag op de hoogte van al onze ontwikkelingen. 

 

Inspecties en testen van slangen on- en offshore
11 april 2023

Integron inspecteert en test slangen on- en offshore

Integron Aandrijftechniek heeft ruime ervaring als het gaat om het inspecteren, druktesten en assembleren van hydraulische, stikstof, water, lucht, gas en stoom slangen. Onze service engineers zijn dagelijks in onze eigen werkplaats bezig met het inspecteren en assembleren van slangen. Druktesten van slangen word in een speciaal daar voor ingerichte test container gedaan. Onze testbank beschikt over de nodige apparatuur waardoor allerlei soorten en diameters van slangen kunnen worden getest op sterkte en/of gas dichtheid. Integron Aandrijftechniek kan testen met water, olie of stikstof. Met software op deze testbank kunnen onze service engineers nauwkeurig het druktest proces controleren en in de gaten houden. Daarnaast verstrekken wij als de klant dit wenst een uitgebreid testrapport inclusief certificaat, de slang krijgt dan een eigen unieke nummer, waardoor deze slang makkelijk is terug te vinden in ons eigen online Hose Management System (HMS).

foto blurMet dit HMS systeem kunnen onze service engineers gemakkelijk het certificaat naar voren halen van de betreffende slang en kijken uit welke onderdelen hij is geassembleerd, de lengte, productie datum, medium, werkdruk en datum van herkeuren en/of druktest. Een groot bijkomend voordeel aan dit systeem is dat onze service engineers via eigen telefoon en/of tablet bij alle informatie kunnen. Dit is met name efficient voor inspecties op een andere locatie dan onze eigen werkplaats. 

Zo komt het namelijk met enige regelmaat voor dat Integron offshore werkzaamheden verricht. Hierbij zal een van onze service engineers voor een periode offshore gaan om slangen visueel te inspecteren op alle aspecten. Door gebruik te maken van ons eigen systeem kan er offshore ook zeer efficiënt gewerkt worden. Zodat de slangen altijd optimaal geïnspecteerd en up to date blijven. 

Integron heeft dus zowel in eigen werkplaats als offshore ervaring met het inspecteren, druktesten en assembleren van slangen. Daarom kunt u voor al uw vragen met betrekking tot slangen altijd bij ons terecht! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.