envlag  Nieuws       (+31) 050 316 82 00

Nieuws

Op deze nieuwspagina vindt u alle nieuwsberichten vanuit Integron zoals de laatste ontwikkelingen op de markt, opgeleverde projecten maar ook algemene nieuwsberichten zijn hier te vinden. Wij houden onze relaties graag op de hoogte van al onze ontwikkelingen. 

 

Storings- en Onderhoudscontracten Integron Group
21 december 2022

Integron Group richt zich op het bieden van oplossingen op het gebied van aandrijftechniek, hydrauliek, pneumatiek en de olie & gas industrie. Echter, naast het bieden van deze oplossingen, focust Integron ook op het leveren van service en onderhoud, wat bestaat uit een combinatie van onderhoud en inspectie. 

Daarbovenop biedt Integron storings- en onderhoudscontracten aan. Dit zijn contracten op jaarbasis waarbij met de klant van tevoren een vast tarief wordt vastgesteld voor het verrichten van onderhoud. De betreffende klant zal hierbij een storingsdienst erop na houden. Door het realiseren van deze contracten biedt Integron zekerheid en wordt de klant niet verrast met onbekend onderhoud of onverwachte kosten. Na het verrichten van onderhoudswerkzaamheden zal Integron een rapport opstellen waarin de werkzaamheden in detail beschreven staan. Ook zal advies ter verbetering verstrekt worden aan de klant. 

Om verder aan de wensen van de klant te voldoen, wordt er in het contract bepaald binnen welk tijdsbestek Integron aanwezig dient te zijn in het geval van een storing. Omdat Integron in zowel Groningen, Leeuwarden, Emmen als Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd is, zijn onze service monteurs altijd binnen korte afstand van de klant. Bovendien is Integron 24/7 telefonisch bereikbaar op het storingsnummer, waardoor het voor Integron mogelijk is snelle service te bieden. Tevens wordt er daardoor voor gezorgd dat de downtime van de installaties zo kort mogelijk is, waardoor de continuïteit in het bedrijfsproces van de klant dus te allen tijde gewaarborgd blijft!

Benieuwd wat Integron voor u kan betekenen wat betreft onderhoud en storingsdiensten? Neem contact met ons op voor meer uitleg en details!

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.