envlag  Nieuws       (+31) 050 316 82 00

Nieuws

Op deze nieuwspagina vindt u alle nieuwsberichten vanuit Integron zoals de laatste ontwikkelingen op de markt, opgeleverde projecten maar ook algemene nieuwsberichten zijn hier te vinden. Wij houden onze relaties graag op de hoogte van al onze ontwikkelingen. 

 

Verhuizing Integron naar bedrijventerrein de Eemspoort
01 augustus 2022

Wij gaan verhuizen! 

Per 1 september 2022 zal Integron Aandrijftechniek Groningen definitief de overstap maken naar een duurzaam nieuwbouwpand op het bedrijventerrein de Eemspoort aan de Kieler Bocht te Groningen. Hiermee komt er een einde aan het tijdperk Duinkerkenstraat, waar Integron Aandrijftechniek Groningen bijna 50 jaar geleden is gestart, toen nog onder de handelsnaam Jac Boiten B.V. Ondanks dat er qua afwerking aan de buitenzijde van het nieuwe pand nog het een en ander moet gebeuren is het van binnen volledig ingericht en klaar voor gebruik.

Ons nieuwe kantoor op een mooie zichtlocatie direct langs de A7 van Groningen biedt naast een zeer goede bereikbaarheid ook volop mogelijkheden om door te groeien en de samenwerking met onze zusterbedrijven binnen de VRI Tech Group te versterken, welke in twee naast elkaar gelegen panden aan de Kieler Bocht in Groningen zijn gevestigd. 

Naast deze verhuizing naar een betere bedrijfsomgeving wordt er verder geïnvesteerd in onze service en diensten. Om op hoog niveau te blijven opereren is er onder andere geïnvesteerd in een nieuwe computergestuurde hydraulische testbank met een vermogen tot 90Kw! Hiermee kunnen we een nog breder scala aan motoren, pompen & cilinders testen in onze eigen werkplaats. 

 

Ons nieuwe adres:

Integron Aandrijftechniek Groningen

Kieler Bocht 61 

9723 JA, Groningen

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.